Naslovnica.si Naslovnica aktualno | novo | objavi prijava
Zakaj se cerkve odpirajo, prehod med občinami pa še vedno ne? Tudi javnega prometa še vedno ni?” se na Facebooku sprašuje Marjan Šarec, ki vladi očita, da “zadeve odpirajo stihijsko brez načrta” (topnews.si)
1 plus · od dh · okoli 1 mesec nazaj
Bo Janez Janša pustil, da Počivalškova SMC in Toninova NSI izkrvavita na nabavi zaščitne opreme, sam pa sestavil drugo koalicijo ali izzval izredne volitve? Izredne volitve je sinoči omenjal Dejan Židan, ki je v Tarči ocenil, da je “to, kar sedaj poslušamo, vredno interpelacije vlade” (topnews.si)
2 plusa · od misa · okoli 1 mesec nazaj
Glavni švedski epidemiolog se je odzval na ostro kritiko: “Naši ohlapni ukrepi začenjajo prinašati rezultate!” (topnews.si)
4 plusi · od dh · okoli 1 mesec nazaj
(VIDEO) Bo vladne ukrepe omililo vse večje nezadovoljstvo ljudi ali opozicija, ki se je včeraj omejitve gibanja med občinami in nekaterih členov prvega protikoronska zakona lotila s presojo na ustavnem sodišču (topnews.si)
3 plusi · od dh · okoli 1 mesec nazaj
Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK