Naslovnica.si Naslovnica aktualno | novo | objavi prijava
(VIDEO) Kako je policija Trg republike, bivši Trg revolucije, spremenila v “Trg nebeškega miru” (topnews.si)
1 plus · od dh · okoli 1 leto nazaj · komentiraj
Zakaj se cerkve odpirajo, prehod med občinami pa še vedno ne? Tudi javnega prometa še vedno ni?” se na Facebooku sprašuje Marjan Šarec, ki vladi očita, da “zadeve odpirajo stihijsko brez načrta” (topnews.si)
1 plus · od dh · okoli 1 leto nazaj · komentiraj
Bo Janez Janša pustil, da Počivalškova SMC in Toninova NSI izkrvavita na nabavi zaščitne opreme, sam pa sestavil drugo koalicijo ali izzval izredne volitve? Izredne volitve je sinoči omenjal Dejan Židan, ki je v Tarči ocenil, da je “to, kar sedaj poslušamo, vredno interpelacije vlade” (topnews.si)
2 plusa · od misa · več kot 1 leto nazaj · komentiraj
Glavni švedski epidemiolog se je odzval na ostro kritiko: “Naši ohlapni ukrepi začenjajo prinašati rezultate!” (topnews.si)
4 plusi · od dh · več kot 1 leto nazaj · komentiraj
(VIDEO) Bo vladne ukrepe omililo vse večje nezadovoljstvo ljudi ali opozicija, ki se je včeraj omejitve gibanja med občinami in nekaterih členov prvega protikoronska zakona lotila s presojo na ustavnem sodišču (topnews.si)
3 plusi · od dh · več kot 1 leto nazaj · komentiraj
Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK