Naslovnica
novo | komentarji | objavi
prijava

Zasebnost

Vaši osebni podatki bodo skrbno varovani v skladu z veljavnimi predpisi. Vsi osebni podatki se v podjetju hranijo za nedoločen čas oziroma do izrecne pisne zahteve za izbris.

Vaše podatke strogo varujemo kot poslovno skrivnost in jih ne bomo uporabljali v nepooblaščene namene, jih zlorabljati ali posredovali nepooblaščenim osebam.

Katere osebne podatke hranimo in obdelujemo?

- Uporabniško ime
- Geslo
- IP naslov računalnika, s katerega gledate našo spletno stran

Kdo ima dostop do vaših osebnih podatkov?

Do osebnih podatkov dostopajo Damir Horvat s.p., matična številka 6624600000, ter pogodbeni partnerji.

Vsi pogodbeni partnerji so dolžni varovati vaše podatke kot poslovno skrivnost, in jih ne smejo zlorabljati ali posredovati tretjim osebam.

Vaše podatke hranimo:

- da se lahko prijavite v spletno stran

GDPR zagotovila

Pravico do dostopa podatkov, možnost popravka, ugovor samodejni obdelavi, profiliranju, izbrisa, izvoza v strojno berljivem formatu, prenosa podatkov lahko uveljavite s poslanim e-mail sporočilom na naslov info@naslovnica.si.

Vse informacije se zagotovijo brezplačno razen, če so zahteve očitno neutemeljene ali pretirane, zlasti ponavljajoče, lahko upravljavec:

* zaračuna razumno pristojbino, pri čemer upošteva upravne stroške posredovanja informacij, sporočila ali izvajanja zahtevanega ukrepa
* zavrne ukrepanje v zvezi z zahtevo.

Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK